Over mij

Hoi, leuk je te ontmoeten!
Ik zal me even voorstellen: ik ben Marianne, online die╠łtiste.

Ik heb in 2017 de opleiding HBO voeding en die╠łtetiek aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen succesvol afgerond. Hierbij heb ik me gespecialiseerd in leefstijl en gedrag.

Dit heb ik vervolgens in de praktijk kunnen toepassen bij Connexxion (locatie Nijmegen). Ik heb hier veel buschauffeurs geholpen bij het bereiken van hun doelen. De behandeling was niet alleen gericht op het gebied van voeding. Zo kon het ook gaan om bijvoorbeeld het verhogen van de activiteit (bewegen) of stoppen met roken. Ik kijk dan ook vaak breder dan voeding alleen.

Daarnaast besloot ik tijdens mijn opleiding een hele andere uitdaging aan te gaan, namelijk het doen van een bikini fitness wedstrijd. Voor deze wedstrijd moest mijn vetpercentage (tijdelijk) drastisch omlaag. Tijdens dit traject heb ik veel geleerd over mijn eigen doorzettingsvermogen en wat er nodig is om dit bij jezelf te ontdekken. Dit is dan ook iets waar ik anderen graag bij begeleid om dit te ontdekken.

Dus mocht je ook een bikini fitness wedstrijd willen doen, heb je al vaker dieetpogingen gedaan zonder succes of wil je gewoon gezonder gaan leven? Dan ga ik hierover graag met je in gesprek!

Gezond eten

Gezond zijn gaat verder dan alleen voeding.