Mijn aanpak

We beginnen altijd met een intake van ongeveer een uur. Tijdens dit gesprek wil ik je graag beter leren kennen. Bijvoorbeeld: Hoe ziet je dagelijks leven er precies uit? Wat wil je precies bereiken? Heb je al eerder een poging gedaan om dit te bereiken?

Dan bepalen we samen wat het doel van het traject wordt. Ik geloof namelijk dat doelen die je zelf opstelt beter passend zijn dan wanneer ik je iets voorschrijf. Ik zal je overigens voldoende tips en suggesties geven!

Hierna zal ik op basis van de intake een voedingsschema of ander plan (afhankelijk van je doelen) opstellen en leveren.

Vervolgens gaan we (wanneer je dit zelf ook wil natuurlijk!) verder door wekelijks hierover in gesprek te gaan. Hierbij ga ik open het gesprek in. Wanneer het een keer niet is gelukt dan wil ik het hierover juist hebben, want als het een keer niet lukt kan je hiervan alleen maar leren!

Ook tijdens het afslankprogramma is dit mijn aanpak, ik zal je hierbij alleen nog meer praktische tools aanbieden om gewichtsverlies te bereiken en behouden.

Consulten vinden plaats in Nijmegen in een (flex) spreekkamer of via skype. 

Dit kan op: maandag, woensdag en donderdag tussen 18:00 en 20:00, vrijdag tussen 10:00 tot 17:00 of in het weekend (za & zo) van 10:00 tot 20:00.

Met een haalbaar en persoonlijk doel kom je verder.